ΚΑΛΣΟΝ ΜΕ ΣΛΙΠ ΛΑΣΤΕΞ 10 DEN LINEA DORO

 7,50

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: KA711 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Περιγραφή

Καλσόν γυναικείο από την Linea Doro! Ελαστικό, ημιμάτ, με σλιπ λαστέξ διπλής επικάλυψης και με κοντό ποδαράκι για σωστή εφαρμογή σε γλοτούς, κοιλιά και μηρούς. Εξαιρετικής διαφάνειας με διάφανη μύτη για πέδιλο peep toe.

Επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Μαύρο, Μπέζ

Μεγεθολόγιο

, , ,

Σύνθεση

80% πολιαμίντ 20% ελαστάντ

Μεταφορικά

Μεταφορικά

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεγεί από το www.tzekosunderwear.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή.

Έξοδα αποστολής

– Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 49€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 5€ με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα

– Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 49€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα

– Για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής

Info: Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της αρεσκείας σας με δική σας χρέωση & με την προϋπόθεση πως η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί με Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Το www.tzekosunderwear.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.